Sanatatea orala

<<<

Sanatatea orala se intretine prin realizarea unei curatari profilactice a dintior si gingiilor. Aceasta curatire este un tratament dentar care impiedica progresia gingivitei si a bolii parodontale.

Indepartarea tartrului

Tartrul este placa bacteriana calcefiata care se depune pe suprafetele dintilor in vecinatatea gingiei, intretinand o permanenta inflamatie a acestora, favorizand aparitia gingivitei si a bolii parodontale. Din nefericire, periajul si folosirea atei dentare nu pot indeparta acest depozit aderent. De aceea este necesara indepartarea lui profesionala prin detartraj ultrasonic.

Indepartarea petelor de pe dinti

Dintii patati si ingalbeniti- datorita colorantior alimentari sau a fumatului- pot afecta dramatic aspectul zambetului dumneavoastra. Curatirea profesionala prin pulverizarea particulelor de bicarbonat de sodiu - airflow- pot indeparta aceste pete si asigura redobandirea unui zambet cu aspect sanatos.

 

Se indica realizarea acestei curatari profesionale-detartraj si airflow- de 2 ori pe an. In cazul afectiunilor parodontale se indica la intervale de 3-4 luni. De retinut este faptul ca boala parodontala nu este complet reversibila, iar curatarea profesionala este una dintre metodele prin care stomatologii pot limita evolutia bolii parodontale.

ESTETICA DENTARA

Sanatatea orala

Albirea dintilor